Taşınmazlar

Vakfımız 1970'li yıllardan beridir aile fertlerinin kendi imkanlarıyla İslami kurallara ve Hemşerilerimizin ihtiyaçlarına göre başta Hacı Cümbüş Camii , Kuran kursları , mescit , minare ,şadırvan , temiz su hatları , dersliklerin inşaatları , onarımları ve yeni hizmetleriyle devam etmektedir.

Gıda ve Burs

Vakfımızın kuruluşundan beridir Kilis ve çevre yerleşim birimlerine herhangi bir ayrım yapmaksızın aile fertleri imkanları dahilinde her türlü erzak ve gıda yardımı yıl boyunca yapılmaktadır.

Burslar şuan için verilmemektedir.

Ekonomik Kalkınma

Kilis'e eğitim , teknoloji ve tarım alanlarında kazandırmak istediğimiz yeni projeler için hazırlık yapmaktayız.Çok yakında burdan haber vereceğiz.

Cümbüş Ailesi

Aile fertlerinin kendi imkanlarıyla yaptığı ;

• Kilis Diyaliz ve Fizik Tedavi merkezi Mehmet H. Cümbüş ve Mahmut Cümbüş

• Kilis İl Müftülük Binası (Merhum Hacı Meryem CÜMBÜŞ'ün katkılarıyla)

Sonraki adımlar...

Gelecekle ilgili planlarımız arasında eğitim alanında elimizden geldiğince hızlı adımlar atıp , Kilis ilimize yeni eğitim kurumları oluşturmak ve nüfus artışına göre ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek yeni yatırımları bölgemize çekebilmektir.

Eğer bu tip bir projeniz var ve bizimle paylaşmak isterseniz ---->