Burada Vakfımızın işleyişi , her türlü hizmet alanları ve mali kazanç kaynakları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Hizmet politikanız nedir?

Her türlü yardım ve hizmetlerimiz vakfımızın açılışından günümüze kadar aile fertleri ve dostlarımızla beraber gerçekleştirilmektedir.Özellikle Hacı Cümbüş camisinin herhangi bir cemaatinden ; resmi ve dini günlerde hiçbir şekilde yardım toplanmamaktadır.Ancak Diyanet tarafından istenen yardımlar hakkında herhangi bir engelleme yapılmamakta , Vakfımız adına para toplanmamaktadır.Vakfımız hayırlarını Kilis ilimizde yapmakta , merkezi ise İstanbul da bulunmaktadır.

Yurtiçi veya yurt dışında eğitim desteği veriyor musunuz?

Eğitim bursu vakfımızın gelecekteki hizmetleri arasında bulunmakta ancak şuanda herhangi bir burs verilmemektedir.

Mali açıdan gelir elde etmekte misiniz ?

Yardımsever aile fertleri kendi imkanlarıyla Kilis ilimize hizmet etmeye canı gönülden devam etmektedir.Ancak Vakfın gelir getirmesi beklenen yapılarıyla ilgili yeni bir süreç başlamış ve İnşallah vakfımızı daha da yücelten yardımları , hizmetleri en kısa sürede yerine getirilecektir.